Van de voorzitter

Toen ik voor de allereerste keer tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op de trap van de Roode Leeuw stond, waren we in Nederland net bekomen van de grote economisch crisis en gelukkig ligt dat vandaag de dag ver achter ons. In gesprek met onze leden hoor ik het afgelopen jaar dat het beter, maar zeker niet vanzelf gaat. Als werkgevers hebben we de focus op groei gehad, misschien wel om de schade een beetje te in te halen, en hebben we soms verzuimd om zuinig met onze medewerkers om te gaan of hebben we juist geen idee hoe we aan nieuwe mensen moeten komen...

Leuk dat je bedrijf groeit, maar dat kan vaak alleen met nieuwe en/of goede mensen!

Als bestuur hebben we voor 2019 een jaarthema gekozen, dat daarop inspeelt: Binden & Boeien. Waarbij de centrale vraag is: Hoe aantrekkelijk is jouw bedrijf om er te (gaan) werken?

Goed te weten dat we dit jaar weer een mooi programma organiseren voor onze leden en van harte hoop ik jullie daar weer te ontmoeten!

Op een gezond, gelukkig en ondernemend 2019!

Wendy Hopmans
Voorzitter

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Algemene Ledenvergadering gaat niet door!

Vanwege de maatregelen in verband met het Corona virus gaat de Algemene Ledenvergadering niet door.

Netwerkbijeenkomst PERRON

Kom naar de netwerkbijeenkomst op 5 maart a.s. in restaurant PERRON. Spreker: Carolien Gadella-van Wersch. Klik verder voor meer informatie en om je aan te melden!

Nieuwjaarsbijeenkomst De Roode Leeuw

Met een groot gezelschap hebben we weer kunnen genieten van een gezellige receptie en een heerlijk diner. Klik verder voor een foto impressie.