Van de voorzitter

Toen ik voor de allereerste keer tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op de trap van de Roode Leeuw stond, waren we in Nederland net bekomen van de grote economisch crisis en gelukkig ligt dat vandaag de dag ver achter ons. In gesprek met onze leden hoor ik het afgelopen jaar dat het beter, maar zeker niet vanzelf gaat. Als werkgevers hebben we de focus op groei gehad, misschien wel om de schade een beetje te in te halen, en hebben we soms verzuimd om zuinig met onze medewerkers om te gaan of hebben we juist geen idee hoe we aan nieuwe mensen moeten komen...

Leuk dat je bedrijf groeit, maar dat kan vaak alleen met nieuwe en/of goede mensen!

Als bestuur hebben we voor 2019 een jaarthema gekozen, dat daarop inspeelt: Binden & Boeien. Waarbij de centrale vraag is: Hoe aantrekkelijk is jouw bedrijf om er te (gaan) werken?

Goed te weten dat we dit jaar weer een mooi programma organiseren voor onze leden en van harte hoop ik jullie daar weer te ontmoeten!

Op een gezond, gelukkig en ondernemend 2019!

Wendy Hopmans
Voorzitter

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Nieuwjaarsbijeenkomst De Roode Leeuw

Het bestuur nodigt iedereen uit om op donderdag 9 januari a.s. het glas te heffen op het nieuwe jaar. Klik door om je aan te melden!

Inspiratie-ontbijt Van der Valk

Op donderdag 19 december ben je welkom op een inspiratie-ontbijt met daarna een geweldige spreker. Meld je aan via de mail die je ontvangen hebt of klik hier door!

CuliNESSE 2019

Het 6e VION CuliNESSE evenement was een groot succes! Klik hier voor een korte foto impressie.