Van de voorzitter

In een maatschappij waarin individualisering en polarisering steeds meer het nieuws domineren staan wij als ondernemersvereniging al 60 jaar voor een intensieve samenwerking tussen ondernemers onderling en met de lokale overheid. Komende jaren zullen we gezamenlijk een antwoord moeten geven op belangrijke thema’s van onder andere klimaat adaptatie, een krappe arbeidsmarkt en de uitbreiding van de gemeente Zuidplas. Thema’s die een risico kunnen vormen voor je onderneming maar zeker ook grote mogelijkheden kunnen bieden.

Naast inspirerende en vooral ook gezellige bijeenkomsten zetten wij ons in om de belangen van en voor de ondernemers van Nieuwerkerk aan den IJssel te behartigen.  

Hiervoor zoeken we komend jaar actief de samenwerking met de gemeente en de ondernemersverenigingen van de andere kernen in Zuidplas.

We streven ernaar om het ondernemersklimaat te optimaliseren en de contacten tussen de verschillende ondernemers onderling te versterken. Samen voorruit!

Dat zullen uiteraard doen in een lustrumjaar vol met verrassende en bijzondere evenementen.

Robin Dijkgraaf

 

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Netwerkbijeenkomst - datum onder voorbehoud!

Binnenkort meer over deze bijeenkomst op 15 oktober.

Fietstocht langs 'VION bedrijven'

Een leuke en interessante fietstocht langs VION bedrijven. Netwerken, gezelligheid en een vleugje cultuur! Noteer alvast 11 september...

Diner + filmavond bij Restaurant HIT 4 juli 2020

Eindelijk weer een gezellige VION bijeenkomst. Een diner met daarna een film naar keuze op het terras.