Van de voorzitter

In een maatschappij waarin individualisering en polarisering steeds meer het nieuws domineren staan wij als ondernemersvereniging al 60 jaar voor een intensieve samenwerking tussen ondernemers onderling en met de lokale overheid. Komende jaren zullen we gezamenlijk een antwoord moeten geven op belangrijke thema’s van onder andere klimaat adaptatie, een krappe arbeidsmarkt en de uitbreiding van de gemeente Zuidplas. Thema’s die een risico kunnen vormen voor je onderneming maar zeker ook grote mogelijkheden kunnen bieden.

Naast inspirerende en vooral ook gezellige bijeenkomsten zetten wij ons in om de belangen van en voor de ondernemers van Nieuwerkerk aan den IJssel te behartigen.  

Hiervoor zoeken we komend jaar actief de samenwerking met de gemeente en de ondernemersverenigingen van de andere kernen in Zuidplas.

We streven ernaar om het ondernemersklimaat te optimaliseren en de contacten tussen de verschillende ondernemers onderling te versterken. Samen voorruit!

Dat zullen uiteraard doen in een lustrumjaar vol met verrassende en bijzondere evenementen.

Robin Dijkgraaf

 

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Algemene Ledenvergadering gaat niet door!

Vanwege de maatregelen in verband met het Corona virus gaat de Algemene Ledenvergadering niet door.

Netwerkbijeenkomst PERRON

Kom naar de netwerkbijeenkomst op 5 maart a.s. in restaurant PERRON. Spreker: Carolien Gadella-van Wersch. Klik verder voor meer informatie en om je aan te melden!

Nieuwjaarsbijeenkomst De Roode Leeuw

Met een groot gezelschap hebben we weer kunnen genieten van een gezellige receptie en een heerlijk diner. Klik verder voor een foto impressie.