Van de voorzitter

Toen ik voor de allereerste keer tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op de trap van de Roode Leeuw stond, waren we in Nederland net bekomen van de grote economisch crisis en gelukkig ligt dat vandaag de dag ver achter ons. In gesprek met onze leden hoor ik het afgelopen jaar dat het beter, maar zeker niet vanzelf gaat. Als werkgevers hebben we de focus op groei gehad, misschien wel om de schade een beetje te in te halen, en hebben we soms verzuimd om zuinig met onze medewerkers om te gaan of hebben we juist geen idee hoe we aan nieuwe mensen moeten komen...

Leuk dat je bedrijf groeit, maar dat kan vaak alleen met nieuwe en/of goede mensen!

Als bestuur hebben we voor 2019 een jaarthema gekozen, dat daarop inspeelt: Binden & Boeien. Waarbij de centrale vraag is: Hoe aantrekkelijk is jouw bedrijf om er te (gaan) werken?

Goed te weten dat we dit jaar weer een mooi programma organiseren voor onze leden en van harte hoop ik jullie daar weer te ontmoeten!

Op een gezond, gelukkig en ondernemend 2019!

Wendy Hopmans
Voorzitter

De volgende activiteiten staan op de planning

21-06-2019
Jaarfeest VION
30-08-2019
CuliNESSE

Nieuwsbrief

VION brengt enkele malen per jaar een nieuwsbrief uit, waarin onder andere de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

NIEUWJAARSBIJEENKOMST 2019

Een druk bezochte en zeer geslaagde bijeenkomst. Klik verder voor een foto impressie.

Netwerkbijeenkomst kennissessie Parfumerie Mooi

Bedrijfsbezoek bij Parfumerie Mooi met daarbij een heerlijke Champagneproeverij!

Netwerkbijeenkomst brasserij de Berg

Kijk hier voor een korte impressie van de netwerkbijeenkomst bij brasserij de Berg