Van de voorzitter

Toen ik voor de allereerste keer tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op de trap van de Roode Leeuw stond, waren we in Nederland net bekomen van de grote economisch crisis en gelukkig ligt dat vandaag de dag ver achter ons. In gesprek met onze leden hoor ik het afgelopen jaar dat het beter, maar zeker niet vanzelf gaat. Als werkgevers hebben we de focus op groei gehad, misschien wel om de schade een beetje te in te halen, en hebben we soms verzuimd om zuinig met onze medewerkers om te gaan of hebben we juist geen idee hoe we aan nieuwe mensen moeten komen...

Leuk dat je bedrijf groeit, maar dat kan vaak alleen met nieuwe en/of goede mensen!

Als bestuur hebben we voor 2019 een jaarthema gekozen, dat daarop inspeelt: Binden & Boeien. Waarbij de centrale vraag is: Hoe aantrekkelijk is jouw bedrijf om er te (gaan) werken?

Goed te weten dat we dit jaar weer een mooi programma organiseren voor onze leden en van harte hoop ik jullie daar weer te ontmoeten!

Op een gezond, gelukkig en ondernemend 2019!

Wendy Hopmans
Voorzitter

De volgende activiteiten staan op de planning

21-06-2019
Jaarfeest VION
30-08-2019
CuliNESSE 2019

Nieuwsbrief

VION brengt enkele malen per jaar een nieuwsbrief uit, waarin onder andere de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

ALV/Netwerkbijeenkomst Restaurant Perron

Op donderdag 11 april a.s. vindt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats in Restaurant Perron vanaf 16.00 uur. Klik verder om je aan te melden.

Bezoek Rabobank Gouda - Terugblik

De eerste ledenbijeenkomst onder het thema 'Boeien & Binden' in het nieuwe kantoor van de Rabobank in Gouda was zeer geslaagd. Klik verder voor een foto impressie.

NIEUWJAARSBIJEENKOMST 2019 - terugblik

Een druk bezochte en zeer geslaagde bijeenkomst. Klik verder voor een foto impressie.