Weelde, van Nico van Weelde

Weelde, van Nico van Weelde

In 1965 startte de familie van Weelde met het Tankstation aan de Europalaan. Het Tankstation was zes dagen per week geopend, op zondag was het station gesloten. Kwam je hier tanken, dan werd je daarbij nog geholpen door de "pompbediende", die gelijk even de ramen waste.

Inmiddels is het Tankstation uitgegroeid tot een ruim en overzichtelijk terrein met 8 Tankplaatsen, incl. LPG, 6 Wasboxen, 4 Stofzuigers, een Autowasmachine, Aanhangwagens, diverse soorten Bestelwagens en een shop met een gezellige Koffie corner en een uitgebreide Bakery waar u in alle rust kunt genieten van uw vers bereid Broodje/Koffie.

nicolasvanweelde@planet.nl

0180 313558

Lees meer »

Werzalit, Meridiana B.V., Frits Cornelisse

De WERZALIT Vertriebs-GmbH met hoofdkantoor in Oberstenfeld, gelegen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, is één van de toonaangevende Europese bedrijven voor innovatieve bouwelementen en industriële vormdelen.

f.cornelisse@werzalit.nl

0180 313005

Lees meer »

WeShoring B.V., Bert Heeren

Hoogeveenenweg 110, 2913 LV  Nieuwerkerk a/d IJssel

info@weshoring.nl, tel. 06-15077442

Wijngaarden, van Techn. Install. Bureau bv, Pim Kooijman

Wijngaarden, van Techn. Install. Bureau bv, Pim Kooijman

Sinds 1908 is Van Wijngaarden bv actief in de installatiebranche en staat het bedrijf bekend als een betrouwbare en solide partner waar het gaat om aanleg en onderhoud van installatiewerk.

Technisch Installatiebureau Van Wijngaarden bv levert een totaalpakket op het gebied van gas, water en elektra. 

info@tibvanwijngaarden.nl

0180 313799

Lees meer »
Woestenenk Legal, Minou Woestenenk

Woestenenk Legal, een advocatenkantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel, heeft jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor bedrijven en particulieren.

Woestenenk Legal houdt zich vooral bezig met handhaving, omgevingsrecht, vastgoed, bouw, milieu, vergunningen, conflicten, overheidsbesluiten, bestemmingsplannen, verontreiniging en bouwplannen.

info@woestenenk-legal.nl

085 0030153

Lees meer »

Nieuwsbrief

VION brengt enkele malen per jaar een nieuwsbrief uit, waarin onder andere de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.