V2N Accountants & Adviseurs B.V., Marc Gouma

V2N Accountants & Adviseurs is een ambitieuze en zelfstandige accountants- en adviesorganisatie. Om onze cliënten goed van dienst te kunnen zijn, bieden wij u een breed pakket van financiële diensten aan van accountancy werkzaamheden en bedrijfseconomische advisering tot belastingadvies. Zo kunnen we uw gehele dagelijkse cijferwerk op ons nemen, tot en met de jaarcijfers en aangiften. We ondersteunen uw business en bedrijfsvoering met toekomstgericht financieel advies. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen we u wijzen op kansen en bedreigingen, nieuwe regels en subsidiemogelijkheden. Van kostprijsberekeningen, loonkwesties tot en met pensioenadvies: wij nemen het op ons. Zodat u optimaal kunt ondernemen.

info@v2n.nl

078 6833200

0180 - 32 31 31

Lees meer »

Valk, van der - Hotel Nieuwerkerk, Eveline van der Valk

hul@nieuwerkerk.valk.nl

0180 321103

Valkenburg B.V., Piet Reijm

Vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgericht ondernemen staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel.

"Een tevreden klant is heel belangrijk". Wij willen ons onderscheiden door in alle fasen van het project de klant centraal te stellen en onze diensten te verlenen voor een reële prijs. Wij willen de door de jaren heen opgebouwde "goede naam", waar we kunnen, versterken en uitbouwen.

johnreijm@valkenburgbouw.nl

0180 312544

Lees meer »

Van der Hammen Notarissen, Otto Beerentsen

Welkom bij Van der Hammen Notarissen, dé Netwerknotaris in de gemeente Zuidplas.

Ons kantoor staat altijd voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. We staan u graag bij met gedegen advies en we wijzen u graag op juridische valkuilen die u zelf misschien niet had ontdekt. 

We kunnen u onder andere helpen als u een huis wilt kopen, bij de oprichting van uw eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we uw steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren of het verstandig is om een erfenis te accepteren, die misschien negatief is.

Ons kantoor is aangesloten bij Netwerknotarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen u beter kunnen helpen. Wij spreken een heldere taal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kunt u bij ons terecht voor een social media testament.

info@notariszevenhuizen.nl

0180 631611

Lees meer »

Van Weelde

In 1965 startte de familie van Weelde met het Tankstation aan de Europalaan. Het Tankstation was zes dagen per week geopend, op zondag was het station gesloten. Kwam je hier tanken, dan werd je daarbij nog geholpen door de "pompbediende", die gelijk even de ramen waste.

Inmiddels is het Tankstation uitgegroeid tot een ruim en overzichtelijk terrein met 8 Tankplaatsen, incl. LPG, 6 Wasboxen, 4 Stofzuigers, een Autowasmachine, Aanhangwagens, diverse soorten Bestelwagens en een shop met een gezellige Koffie corner en een uitgebreide Bakery waar u in alle rust kunt genieten van uw vers bereid Broodje/Koffie.

 

0180 313558

Lees meer »

Venrooy Tandtechniek B.V., Danny Venrooy

Venrooy Tandtechniek is specialist in het aanmeten, vervaardigen en repareren van uitneembare gebitsprothesen. Gebitsprothesen zijn o.a. kunstgebitten, klikgebitten, frames en plaatjes.

Veel Nederlanders hebben een slecht passend of verouderd kunstgebit. Dit gaat vaak samen met pijn en ongemak. Is dat bij u ook het geval, dan brengt een bezoek aan een tandprotheticus vaak de oplossing. Met nieuwe technieken en materialen kan Venrooy Tandtechniek ervoor zorgen dat uw kunstgebit beter past. 

venrooytandtechniek@planet.nl

0180 313633

Lees meer »
Vigilate accountants bv, Ruud Kuiper

Vigilate accountants bv, Ruud Kuiper

Vigilate Accountants B.V. (Schoolstraat 1 in Nieuwerkerk a/d IJssel, tegenover de brandweerflat) richt zich met name op MKB ondernemingen en internationale ondernemingen. Door onze brede ervaring kunnen we klanten vaak op maat bieden wat zij nodig hebben om hun financiële situatie te optimaliseren. Van (loon)administraties en fiscale aangiften tot controle, en hoogwaardig advies.

De slogan van Vigilate is ‘alert en betrokken’. Dat is een bewust gekozen filosofie van ons kantoor waarin wij bewust kiezen voor proactief meedenken met onze klanten vanuit een oprechte interesse. Alleen als je beide zaken goed geregeld heb, kun je je klant optimaal helpen, vinden wij. Mede door onze pro actieve aanpak en klantgerichtheid zijn wij één van de snelst groeiende accountantskantoren in de regio.

Contactgegevens:

Telefoon: 0180 312 414

Ruud.kuiper@vigilate.nl

 

Lees meer »
Voormolen Dakbedekkingen, John Kambeel

Voormolen Dakbedekkingen, John Kambeel

Focus op kwaliteit, service en samenwerking onderscheidt ons al ruim 30 jaar in de markt. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor nieuwbouw, renovatie, valbeveiliging, onderhoud en adviezen. Onze geschoolde medewerkers zullen er voor zorgdragen dat wij altijd het meest duurzame dak voor u verzorgen.


info@vmd-bv.nl

0180-320400

Lees meer »

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.