Tebovisie B.V., Teun Bogaard

Tebovisie B.V., Teun Bogaard

Uw partner in MKB automatisering! U kunt bij Tebovisie terecht voor een breed spectrum aan oplossingen op het gebied van automatisering in het MKB. Onze jarenlange ervaring - sinds 1982 - maakt ons een partner op wie u kunt bouwen. Zakendoen met Tebovisie betekent: samenwerken op basis van vertrouwen, korte lijnen, persoonlijk en professioneel contact.

teun@tebovisie.nl

0180 318888

Lees meer »
Twigt en Zonen B.V., Jan Twigt

Twigt en Zonen B.V., Jan Twigt

W. Twigt & Zonen BV, ook bekend als TWIGT TRUCKS, is een autodealer gespecialiseerd in bedrijfsauto's. Wij houden ons met name bezig met het lichtere bedrijfswagensegment, van 0,5 ton tot 10 ton laadvermogen.

twigttrucks@planet.nl

0180 317272

Lees meer »

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.