Sanare Zorg & Welzijn, Wendy Hopmans

Sanare Zorg & Welzijn, Wendy Hopmans

In 1999 heb ik Sanare opgericht en ben sindsdien gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Sanare is een zorgorganisatie die zorg en begeleiding biedt in de regio Midden Holland. Met een klein team van vertrouwde gezichten bieden wij in elke levensfase begeleiding en verzorging aan huis, tot 24 uur per dag.

Ook bij zorg van Sanare heeft de klant recht op (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de overheid en zorgverzekeraar.

In 2013 hebben we Zorgvilla Vivere geopend, in het voormalige gemeentehuis van Moordrecht. Met 12 appartementen voor permanente bewoning en 3 suites met hotelservice om te logeren, bieden wij een unieke mogelijkheid in Zuidplas om veilig en verzorgd te wonen. Daarnaast komen dagelijks bezoekers van ons Activiteitencentrum voor dagbesteding in Vivere.

Onze klanten en medewerkers aan het woord op: www.viverewonen.nl

info@sanare.nl

0180 310180

Lees meer »

Scheele Makelaardij B.V., Mark Scheele

Scheele Makelaars is al ruim 30 jaar een toonaangevend NVM makelaarskantoor in de gemeente Zuidplas. Ons kantoor is reeds vele jaren gevestigd aan het Raadhuisplein, in het centrum van de gemeente tegenover het gemeentehuis.

Scheele Makelaars is reeds jaren de best verkopende makelaar(marktleider) van bestaande- en nieuwbouwwoningen in de gemeente Zuidplas. Het verwerven van een dergelijke positie gaat natuurlijk niet vanzelf. Dit vloeit voort uit een stuk klanttevredenheid. Bij Scheele Makelaars staat een optimale wisselwerking met de klant centraal. Scheele Makelaars heeft zijn leidende positie weten te realiseren door van meet af aan te kiezen voor een zo optimaal mogelijke serviceverlening en persoonlijke betrokkenheid te bieden aan onze klanten.

Scheele Makelaars staat sinds jaar en dag bekend als een uitermate betrouwbaar en deskundig partner bij het verkopen en taxeren van onroerend goed. Vanzelfsprekend koesteren wij deze kwalificatie maar leggen tegelijkertijd de spreekwoordelijke lat steeds weer een stukje hoger waar het gaat om de serviceverlening en de transparantie bij Scheele Makelaars.

U moet zich goed voelen bij Scheele makelaars, dat is waar het om draait bij onze medewerkers.

info@scheele.nl

0180 315544

Lees meer »

Schep en zonen B.V., Hans Schep

Straalbedrijf Schep is een familiebedrijf dat zich sinds 1966 bezig houdt met het stralen en conserveren van ferro en non-ferro voorwerpen in de breedste zin van het woord. Schep en zonen B.V. is gespecialiseerd in, staalstralen, vasil grit stralen, glasparelen, schooperen en verfspuiten.

info@straalbedrijf-schep.nl

0180 312755

Lees meer »
Schipper B.V., Wim Schipper

Schipper B.V., Wim Schipper

wschipper@schipperbouwgroep.nl

010 2588888

Spijker, Kees Services B.V. / Sunery Solar, Kees Spijker

Spijker, Kees Services B.V. / Sunery Solar, Kees Spijker

Sunery Solar biedt full service oplossingen aan haar klanten om hun eigen energie op te wekken. We doen dit door het leveren en installeren van zonnepanelen, zonnecollectoren en warmtepompen. Door onze eigen import van o.a. de zonnepanelen kunnen wij onze klanten een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Dit, in combinatie met onze jarenlange ervaring in deze branche, geeft u als klant een zeer degelijk product dat goed is gemonteerd en jarenlang goed zal renderen.

info@sunery.nl

06-13038239

Lees meer »

Sportiv, Healthclub, Ad Sterk

ad@asterk.nl

0180 330650

Sprank B.V., Mark Elderson

Sprank B.V., Mark Elderson

Maatwerk in interieurprojecten

Je zou zeggen dat wij als interieurinrichters vooral goed kunnen inrichten. Dat is ook zo. Maar als we dat over onszelf mogen zeggen; we zijn met name goed in luisteren. Want bij Sprank gaat het er niet om dat we een interieur bouwen dat wij mooi vinden. Het gaat er om dat we een interieur bouwen dat ú mooi vindt. Maatwerk dat aansluit bij uw wensen, uw werk, de samenstelling van uw team. Daarom beginnen we met luisteren. Aan het begin, maar ook tijdens en na het project.

info@sprank.nu

010 476 51 88

Lees meer »

Sprengelmeijer Trucks BV, André Sprengelmeijer

Wij zijn een im/exportbedrijf van trucks, opleggers, bouw- en graafmachines. 
Wij kopen door heel Europa in en verkopen over de hele wereld.

info@sprengelmeijer.nl

010 2222200

Lees meer »
Stam Bouw B.V., Leon Stam

Stam Bouw B.V., Leon Stam

Stam Bouw b.v. is een onderneming die zich sinds 1996 bezig houdt met het leveren
van kwalitatief en hoogwaardig vakmanschap.

Ons doel is om voor iedere opdrachtgever het gewenste resultaat te kunnen realiseren.
Om dit doel te kunnen bereiken adviseren en begeleiden wij voor zowel particulier als
zakelijk het gehele traject van ontwerp tot en met het realiseren van uw bouwplannen.

Ons gecertificeerde en gemotiveerde team van vaklieden staan voor u klaar !

info@stambouw.nl

0180 320174

Lees meer »

Stolker Rotterdam B.V., Fred Stolker

Wij houden ons bezig met het zeer snel produceren van allerlei mogelijke soorten isolatieglas in de omgeving van Rotterdam. Het is mogelijk om al binnen één uur een isolatieruit bij ons af te halen.
Tevens kunt u bij ons terecht voor: brandwerend glas, hard glas, het samenbouwen van Glas in Lood tussen isolatieglas, luxaflex tussen isolatieglas (InBlindz), zeer dun monumentaal isolatieglas, gelaagd glas en het aanbrengen van een haast onbreekbare laag op Glas in Lood.

fred@stolkerrotterdam.nl

0180 324585

Lees meer »

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.