Rabobank Gouwestreek

De vertegenwoordigers van de Rabobank Gouwestreek zijn Rob Lodder, 06 22852311 (rob.lodder@rabobank.nl) en Rob Westra 06 57549003 (Rob.Westra@rabobank.nl)

Reijm Bestelauto's, Jeroen Reijm

Reijm Bestelauto's bestaat sinds 1980, wij verkopen alle merken en uitvoeringen. Alle auto's (circa 50) zijn bijna allemaal van de eerste eigenaar en schadevrij. Ook voor alle exportformaliteiten bent u bij ons aan het juiste adres.

pietareijm@hotmail.com

06 3072 9304

Lees meer »

Reijm Nieuwerkerk, Richard Reijm

Reijm B.V. is gespecialiseerd in verantwoord natuuronderhoud. Of het nu gaat om baggeren, snoeien, reiniging of aanleg van oevers, Reijm B.V. is uw specialist. Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie.

info@reijmgroepbv.nl

0180 313179

Lees meer »
RHO coaching, training & advies, Roel Hooiring

RHO coaching, training & advies, Roel Hooiring

RHO is een No Nonsense Buro

Ik kan je niet veranderen, dat kun je alleen zelf…

Wat ik wel kan is je helpen groeien, je helpen ontwikkelen en je helpen plannen te realiseren. Of je nu ondernemer bent of student, manager of medewerker. Persoonlijke ontwikkeling in combinatie met bedrijfsmatige doelstellingen.

Ik heb geen standaard methodiek, mijn hulp is altijd afgestemd op jouw behoefte, jouw leerstijl en je doelen. Ik stap regelmatig uit mijn comfort zone, ik daag je graag uit dat ook te doen. Humor, creativiteit, recht door zee, luisteren & mensgericht zijn mijn kernwoorden.

roel@hooiring.nl

06 2293 0135

Lees meer »

Rotterdamse Ontwikkelings Maatschappij, Jeroen van Vianen

ROM ontwikkelt en realiseert in eigen beheer of voor derden, unieke woon- of werkconcepten op voor u gewenste locaties. Door de juiste Rotterdamse instelling, mentaliteit en de ervaring in de omgeving weten wij het beoogde resultaat te behalen.

j.vanvianen@rom.nl

010 8917275

Lees meer »

Nieuwsbrief

VION brengt enkele malen per jaar een nieuwsbrief uit, waarin onder andere de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.