R. Peppel Holding B.V., Roland Peppel

Rabobank Hollandse IJssel

De vertegenwoordigers van de Rabobank Gouwestreek zijn Rob Lodder, 06 22852311 (rob.lodder@rabobank.nl) en Gerard de Lelij, 06 83076166 (gerard.de.lelij@rabobank.nl)

Reijm Bestelauto's, Jeroen Reijm

Reijm Bestelauto's bestaat sinds 1980, wij verkopen alle merken en uitvoeringen. Alle auto's (circa 50) zijn bijna allemaal van de eerste eigenaar en schadevrij. Ook voor alle exportformaliteiten bent u bij ons aan het juiste adres.

pietareijm@hotmail.com

06 3072 9304

Lees meer »

Reijm Nieuwerkerk, Richard Reijm

Reijm B.V. is gespecialiseerd in verantwoord natuuronderhoud. Of het nu gaat om baggeren, snoeien, reiniging of aanleg van oevers, Reijm B.V. is uw specialist. Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie.

info@reijmgroepbv.nl

0180 313179

Lees meer »

Remindyourlife, Ruben Moerland

 

Remindyourlife is een gezondheidsstudio gericht op het in balans brengen van lichaam en geest op een holistische wijze. Onze missie is om mensen te inspireren en te begeleiden om een manier van leven te vinden die gezondheid, vrede en welzijn (fysiek, mentaal en spiritueel) brengt en die de saamhorigheid en eenheid in de samenleving bevordert.

www.remindyourlife.nl

 

Lees meer »

Rotterdamse Ontwikkelings Maatschappij, Jeroen van Vianen

ROM ontwikkelt en realiseert in eigen beheer of voor derden, unieke woon- of werkconcepten op voor u gewenste locaties. Door de juiste Rotterdamse instelling, mentaliteit en de ervaring in de omgeving weten wij het beoogde resultaat te behalen.

j.vanvianen@rom.nl

010 8917275

Lees meer »

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.