Panne, van der Woning- en bedrijfsmakelaardij, Hans van der Panne

Wij zijn een fris en onderscheidend makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid. Wij vinden het vanzelfsprekend om gebruik te maken van hightech mogelijkheden om de woning optimaal te presenteren en van diverse Social Media.

info@vdpanne.nl

0180 332222

Lees meer »

Paternosterkast B.V., Henk Dhondt

Specialist in dynamische verticale opslag- en handlingsystemen.

info@paternosterkast.com

06 4793 8939

Lees meer »

Perron B.V., Gerard van Urk

Gevestigd in het prachtige oude station 'Nieuwerkerk' biedt restaurant Perron een plek waar u terecht kunt voor een heerlijke lunch, verrassend diner of een avondje drinken met goede vrienden. Geniet van onze mooie wijnen of een perfect getapte pils.


info@perronnieuwerkerk.nl

(+31) (0)180 319 544

Lees meer »

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.