Neleman, Autobedrijf, Karel Neleman

Wij bij Autobedrijf Neleman in Nieuwerkerk a/d IJssel bieden u niet alleen al 50 jaar lang het beste op het gebied van service, betrouwbaarheid en kennis van elk motorisch voertuig. Wij zijn ook betrokken met de mensen om ons heen.

info@neleman.nl

0180 312911

Lees meer »
Nexus, Fons Smeur

Nexus, Fons Smeur

In januari 2018 is Nexus opgericht als sociaal medische organisatie. De aandachtsgebieden zijn:

Sociaal medische advisering voor de afdeling sociale zaken van de gemeenten/overheid en voor het notariaat: Participatiewet, WMO-adviezen, Huisvestingsurgentie, Gehandicaptenparkeerkaart, Wet Inburgering, Leerlingenvervoer, Bijzondere bijstand en Wilsbekwaamheid.

Preventie van osteoporose. Het voorkómen van het optreden van botontkalking. De gevolgen zijn het optreden van spontane breuken van de wervelkolom en een verhoogd risico op botbreuken vooral van de pols en heup. Het is een volksziekte die de komende jaren steeds meer voor zal komen door de toegenomen levensverwachting en de bewegingsarmoede van de bevolking door de moderne samenleving. De preventie richt zich vooral op bewegingsbevordering voor alle leeftijden.

info@nexusmedisch.nl

tel. 06-57599003  

 

Lees meer »

Nieuwsbrief

VION brengt enkele malen per jaar een nieuwsbrief uit, waarin onder andere de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.