Mahler Vastgoed Ontwikkeling, Tino Mahler

Mahler Vastgoed Ontwikkeling, Tino Mahler

Mahler Vastgoed Ontwikkeling (MVO) werd in 2001 opgericht door Tino Mahler. Als voormalig adjunct-directeur van een van de gerenommeerdste ontwikkelaars van Nederland, trad hij met MVO toe tot de vastgoedmarkt met ruim dertig jaar ervaring op alle gebieden van woning -en utiliteitsbouw. Dit resulteerde snel in toonaangevende projecten en co-creaties. Enkele jaren geleden is de zoon van Tino, Twan Mahler, aangehaakt bij MVO. Als young professional met een frisse kijk op projectontwikkeling biedt hij dynamiek in de inmiddels daadkrachtige organisatie.

Bij MVO kunt u terecht voor onder andere consument gerichte en integrale gebiedsontwikkeling, transformaties en samenwerkingsvormen. Bent u in het bezit van grond en/of gebouwen en wilt u deze verkopen? Mahler Vastgoed Ontwikkeling biedt advies en ondersteuning door ervaring en expertise. Zij kunnen u in het proces begeleiden of zelfs geheel ontzorgen. Alles doen zij maatschappelijk en duurzaam; dat zit in hun DNA. Een pessimist ziet in elke mogelijkheid een moeilijkheid, MVO ziet in elke moeilijkheid een mogelijkheid. Met passie en discipline ontwikkelen zij eigen en uw projecten. Kennis en risico worden gedeeld. Dit levert efficiency en een beter resultaat op. Hun ervaring helpt u verder!

Neem contact op met Mahler Vastgoed Ontwikkeling via:

tino@mahlervastgoed.nl

010 4504286

Lees meer »
Mansveld Totaal Vastgoedonderhoud, Leo Timmers

Mansveld Totaal Vastgoedonderhoud, Leo Timmers

Mansveld totaal, opgericht in 1915, heeft zich sinds 1970 gespecialiseerd in het coaten van stalen gevel- en dakbeplating van bedrijfspanden door middel van spuitapplicatie.

Daarnaast zijn wij actief op het gebied van gevelbeplating en alle voorkomende woning- en bedrijfs, constructie- en aluminiumschilderwerken.

info@mansveldtotaal.nl

 

 

Lees meer »
Mansveld Totaal Vastgoedonderhoud, Luciënne Meijer

Mansveld Totaal Vastgoedonderhoud, Luciënne Meijer

Lucienne is mede eigenaar van Mansveld Totaal Vastgoedonderhoud.

 

Marjolein van Atten

Marjolein van Atten

info@marjolein013.nl

06 28 24 31 88

 
Mazars, Dick van der El

Mazars, Dick van der El

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars creëert vanuit kennis op deze vakgebieden kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Mazars wil inspireren en analyseren, creëren en controleren, innoveren en waarderen. Met een ondernemende instelling creëren wij waarde voor onze klanten.

dick.vanderel@mazars.nl

088 277 1289  /  06 2337 0715

Lees meer »
Meesterbloembinderij Coen van Buuren, Coen van Buuren

Meesterbloembinderij Coen van Buuren, Coen van Buuren

'Meesterbloembinderij Coen van Buuren' is een luxe bloemenspeciaalzaak aan de Dorpsstraat 41 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In onze sfeervolle bloemenwinkel staan vakmanschap, creativiteit en klantvriendelijkheid op de hoogste plaats. Meesterbinder Coen van Buuren heeft ruim 35 jaar ervaring in de bloemsierkunst en vertaalt samen met zijn team, uw wensen in kwalitatief hoogwaardig bloemwerk waar u geruime tijd veel plezier van heeft!

info@meesterbloembinderij.nl

0180 316868

Lees meer »
Michels Administratie & Belastingadvies, Peter Michels

Michels Administratie & Belastingadvies, Peter Michels

Michels Administratie & Belastingadvies is een modern administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Onze jonge medewerkers zijn betrokken en enthousiast en denken mee Door een interactieve samenwerking en veelzijdig persoonlijk contact, ontstaat er een beter bedrijfsresultaat en zorgen wij voor besparing. Je hebt een vaste cliëntbegeleider waarbij perfect service en fiscale kennis hoog in het vaandel staan. Door een goede dossiervorming is continuïteit van uw administratie gewaarborgd. Dit kan zowel online als offline.

info@michelsbv.nl

010 3074899

Lees meer »
Molenaar B.V. aannemingsbedrijf, W & J. Arjan Glintmeijer

Molenaar B.V. aannemingsbedrijf, W & J. Arjan Glintmeijer

Van origine een “straatmakersbedrijf”, bestaand sinds 1961 en een echt familiebedrijf.

Ons aanbod van werkzaamheden strekt veel verder dan alleen het bestraten.

In de afgelopen decennia zijn wij uitgegroeid tot een all round aannemingsbedrijf van alle voorkomende werkzaamheden.

Van grond- bestratings- en rioleringswerkzaamheden tot het plaatsen van een beschoeiing, het afgraven van vervuilde grond, het slopen van gebouwen tot het aanleggen van vloeistofdichte vloeren, het plaatsen van speeltoestellen en het onderhouden van bomen en groenvoorzieningen enz.

Kortom, veel disciplines, die goed beheerst worden door ons gekwalificeerde personeel.

arjan@molenaar-nieuwerkerk.nl

0180 312277

Lees meer »
Mommers Schoonmaak, Mark Mommers

Mommers Schoonmaak, Mark Mommers

Het familiebedrijf Mommers Schoonmaak is sinds 1949 een vertrouwde naam in de schoonmaakwereld. Wij zijn een graag geziene partner van vele kleine en grote opdrachtgevers. Ruim 185 gemotiveerde medewerkers steken dagelijks de handen uit de mouwen bij meer dan 200 projecten in Groot Rotterdam.

In de afgelopen 71 jaar hebben we onze werkzaamheden steeds verder geprofessionaliseerd. Wij zijn uitgegroeid tot een innovatieve, facilitaire dienstverlener met een breed pakket aan diensten.

Leuk dat u ons profiel heeft bezocht en de tijd heeft genomen deze te lezen. Wilt u op een snelle wijze op de hoogte zijn van onze dienstverlening, kijk dan even op de website van Mommers Schoonmaak

info@mommers.nl

0180 314335

Lees meer »
MOOI Parfumerie, Teus Pel

MOOI Parfumerie, Teus Pel

In november 2016 heeft MOOI parfumerie haar deuren geopend in Winkelcentrum 'de Reigerhof'. Eigenaar en Nieuwerkerker, Teus Pel staat samen met zijn team klaar voor deskundig en eerlijk advies. MOOI is een moderne franchiseketen in de parfumeriebranche die inspeelt op de trend dat luxe toegankelijk moet zijn voor iedereen. Iedereen is immers MOOI.

tel. 0180-767055, e-mail. info@mooinieuwerkerk.nl

Lees meer »

Motorenfabriek De Sutter, Jean-Paul Borsten

Motorenfabriek De Sutter is sinds 1917 een vertrouwd adres voor revisie van verbrandingsmotoren, compressoren en ruilmotoren. Wij hebben ruime ervaring met bedrijfswagens, personenauto's, boten en industriemotoren. Ook voor uw oldtimer bent u bij ons aan het goede adres; specialistisch werk als het ingieten van lagers, fabricage van koppakkingen en andere uitgestorven ambachten behoren tot onze dagelijkse bezigheden.

info@desutter.nl

0180 314844

Lees meer »

MVL Group, Rodney Meuldijk

Display | Packaging | Print | Design | Digital | Print

Ben je op zoek naar displays, verpakkingen of drukwerk dan bieden wij een ruime scala aan voorbeelden welke wij custom made kunnen aanpassen of zelfs opnieuw ontwerpen. Ook voor andere materialen zoals brochures, flyers, folders, ansichtkaarten, kalenders helpen wij u graag verder. De gehele productie van uw order wordt bij de MVL Group in eigen huis vervaardigd

bezoekadres: Coenecoop 13, 2741 PG  Waddinxveen

tel. 088-0180700, info@mvl.nl

Lees meer »

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.