La Vie Accountants BV, Lizette van Vianen

Wij werken voor allerlei ondernemers. Dat varieert van zzp’ers en eenmanszaken tot starters en mkb-bedrijven. De meeste van onze klanten komen uit de omgeving van Nieuwerkerk aan de IJssel. Als (startende) ondernemer moet u vooruitkijken, risico’s inschatten, plannen maken én realiseren. LaVie Accountants denkt graag met u mee hoe u uw plannen kunt waarmaken. Samen nemen we regelmatig de actuele cijfers door, zo weet u hoe de zaken ervoor staan.

l.vanvianen@lavieaccountants.nl

06 5176 5043

Lees meer »
LeaseBewust, Guido Hoffman

LeaseBewust, Guido Hoffman

LeaseBewust is onafhankelijk tussenpersoon in de zakelijke mobiliteit. Wij helpen bedrijven met het maken van de keuze van de juiste leasevorm en autoleasemaatschappij. Tijdens de looptijd zijn wij uw aanspreekpunt.

guido@leasebewust.nl

06 5131 3307

Lees meer »

Leefgoed de Olifant, Erwin de Visser

Leefgoed de Olifant is plek waar u even de stress van het bestaan af kan werpen en genieten van de rust en natuur zo dicht bij de stadskernen.

secretariaat@leefgoed.nl

0180 32 34 14

Lees meer »

Leeuwen, van Makelaardij, Ewoud Krens

Van Leeuwen Makelaardij is een actief makelaarskantoor in de gemeente Zuidplas met ruim 28 jaar ervaring.

Een foto op internet en een bord in de tuin volstaat niet meer. U bent gebaat bij een makelaar die actief op zoek is naar een koper of een woning. Het gesprek op straat, meedenken met woningzoekenden, dat ene telefoontje extra. Dat maakt het verschil tussen te koop aanbieden en verkopen.

Ons werk is uw huis/object verkopen of aankopen!

info@vanleeuwenmak.nl

0180 313370

Lees meer »

Linde, van der Interieurverzorging, Arie van der Linde

Linde Interieurs neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Linde Interieurs adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. In Nieuwerkerk a/d IJssel vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort.

info@binnenvanderlinde.nl

0180 312434

Lees meer »

Nieuwsbrief

VION brengt enkele malen per jaar een nieuwsbrief uit, waarin onder andere de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.