Kandt Aannemings en Funderingsbedrijf B.V., Arie Kandt

Kandt b.v. is een onderneming met meer dan 35 jaar ervaring in funderingswerken. De onderneming telt inmiddels 50 medewerkers, welke werkzaam zijn door heel Nederland, België en Duitsland.

ria@kandtbv.nl

0180 63 30 48

Lees meer »

Kandt Speciaaltransport, Arjen Kandt

Kandt Speciaaltransport is een jong en dynamisch bedrijf met modern materieel wat geen uitdaging uit de weg gaat! Wij vervoeren van alles en nog wat, tot complete machineverhuizingen aan toe, inclusief de/montage.

arjen@kandtspeciaaltransport.nl

06 22 39 75 25

Lees meer »

Koolhaas Concepts B.V., Dirk-Jan Koolhaas

Verbindingsweg 10, 2914 LH Nieuwerkerk aan den IJssel

0180-310261

Koolhaas Concepts startte met de verkoop van bloem- en groendecoratie en groeide uit tot ontwikkelaar van totaalconcepten voor de aankleding van evenementen. Sinds 2006 richten wij ons volledig op de verhuur van meubilair en decoratie voor de inrichting van evenementen. Momenteel zijn dat veel online events. 

Lees meer »

Kraan- en Truck Service B.V., Jan van den Berg

Kraan & Truck Service B.V. (kortweg KTS) is dé dienstverlener op het gebied van hoogwerkers en hijskranen. KTS is gevestigd in een efficiënt ingericht werkhal van ruim 3000 m2. 

Onder leiding van directeur Jan van den Berg is KTS uitgegroeid tot één van de hoofdrolspeler op het gebied van onderhoud en reparatie van hoogwerkers, hijskranen, heftrucks en speciaal havenmateriaal.

jmcjm@xs4all.nl

06 5311 4531

Lees meer »

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.