Jeroense Beheer, Hans Jeroense

T. Mulder Rotterdam B.V. levert sinds 1959 aan professionele aannemers en installatiebedrijven.

Verder mogen wij diverse Gemeentelijke en Overheidsinstellingen tot onze vaste relaties rekenen, evenals de technische diensten van zorginstellingen, ziekenhuizen en woningbouwcorporaties.

Ons verzorging gebied loopt inmiddels van Utrecht tot en met de Zuid-Hollandse eilanden en Zeeland, waar wij met de nadruk op Groot Rotterdam onze service en dienstverlening uitvoeren.

Daar wij van huis uit een service en bijzonder klant gerichte organisatie zijn, is het dan ook niet vreemd te noemen dat wij u bedienen vanuit een bijzonder uitgebreid voorraad assortiment, dat uiteen loopt van bevestigingsmaterialen, metalen, dakbedekkingen, sanitair, centrale verwarming, machines, gereedschappen en zelfs elektronische toegangsdeuren.

Als geen ander zijn wij gespecialiseerd in loodgieters benodigdheden en beschikken dan ook over twee uitstekende afhaalbalie's en uitzonderlijk gekwalificeerd personeel.

Verder staat er zowel aan de Veilingweg als aan de Tandwielstraat een team van productspecialisten dagelijks tot uw beschikking.

jeroense@tmulder.nl

010 4130650

Lees meer »

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.