Inforcontracting, Bram Brinkman

Inforcontracting Group is al meer dan 10 jaar dé betrouwbare partner in het werven & selecteren, detacheren en uitzenden van Oost-Europese, Portugese en Nederlandse medewerkers. Onze organisatie en onze flex-medewerkers zijn dagelijks actief in o.a. productie, logistiek, techniek, bouw&sloop en groenvoorziening. Met ons begrip “Uw werk, Onze mensen” treden wij al jarenlang naar buiten. Aandacht voor de opdrachtgever én aandacht voor onze werknemers.

bbr@inforcontracting.com

+31(0)78 62 028 23

Lees meer »

ING Nederland, Saskia van der Heijden & Gert Ronde

Vanuit ING zijn er 2 relatiemanagers contactpersoon voor o.a. de leden van VION:

Saskia van der Heijden
06 54 39 69 11
Saskia.van.der.Heijden@ing.nl 

Gert Ronde

06 53 52 98 29

gert.ronde@ing.nl

 

Lees meer »
Intraservice BV, Ton Willemse

Intraservice BV, Ton Willemse

Specialist in trainingen en diensten om vanuit persoonlijke verkoop nieuw business te krijgen en bestaande relaties uit te bouwen. Onze klanten zijn binnen- en buitenlandse organisaties die hun slagkracht willen verbeteren wanneer en waar zij commercieel ‘live’ zijn.  

sector-onafhankelijk | wereldwijd | meertalig | sinds 1983

Voor contact:

0180 321346
06 2489 6682
ton@intraservice.nl

Lees meer »

IT Interman BV, Pieter van Oosterom

pieter@visuall.bv

06 2224 6767

Nieuwsbrief

VION brengt enkele malen per jaar een nieuwsbrief uit, waarin onder andere de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.