Goud Bedrijfshuisvesting BV, Richard Goud

Goud Bedrijfshuisvesting BV, Richard Goud

Goud bedrijfshuisvesting is dé deskundige op het gebied van regionale huisvesting. Een jonge en snelgroeiende aanbieder met ruim 25 jaar ervaring in bedrijfsonroerend goed in de regio Rijnmond. Goud staat voor persoonlijke benadering met een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod. Tevens zijn wij DNV gecertificeerd makelaar/taxateur en ingeschreven in het SCVM register. We kennen de markt en weten wat er speelt.

richard@goud-bhv.nl

0180 31 82 22

 

Lees meer »

Groot, Erik Transport, Erik Groot

Erik Groot Transport is een transportbedrijf dat nationaal en internationaal aan al uw transportbehoeften kan voldoen. We hebben alle kennis en materiaal ter beschikking. Onze diensten: Stukgoederen incl. ADR, distributie, koeltransport, zeecontainers, snel transport. Daarnaast hebben wij voldoende contacten met collega-bedrijven, waardoor wij ook overige diensten voor u kunnen realiseren.

info@erikgroot.nl

06 14 89 90 63

Lees meer »

Nieuwsbrief

VION brengt enkele malen per jaar een nieuwsbrief uit, waarin onder andere de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.