Galileo Academy, Robin Bassie en Dennis Nohar

Galileo Academy geeft invulling aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden en een vast contract aan te bieden.

Alle medewerkers van Galileo Academy zijn begonnen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zijn hard op weg om die achterstand in te lopen. In tegenstelling tot andere sociale bedrijven, die bijvoorbeeld alleen mensen met een stoornis in het autistisch spectrum aannemen, stelt Galileo Academy zich open voor iedereen met een beperking. De enige voorwaarde is dat de medewerker intrinsiek gemotiveerd is om te werken en affiniteit heeft met digitalisering.

Galileo Academy heeft certificering aangevraagd voor de Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO) en de verwachting is dat het certificaat in februari 2020 zal zijn behaald.

Tel. 010-2004239

Mail: info@galileo-academy.nl

Lees meer »
Goud Bedrijfshuisvesting BV, Richard Goud

Goud Bedrijfshuisvesting BV, Richard Goud

Goud bedrijfshuisvesting is dé deskundige op het gebied van regionale huisvesting. Een jonge en snelgroeiende aanbieder met ruim 25 jaar ervaring in bedrijfsonroerend goed in de regio Rijnmond. Goud staat voor persoonlijke benadering met een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod. Tevens zijn wij DNV gecertificeerd makelaar/taxateur en ingeschreven in het SCVM register. We kennen de markt en weten wat er speelt.

richard@goud-bhv.nl

0180 31 82 22

 

Lees meer »

Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V., Jan Ruigendijk

Met een accountancy- en adviespartner die meebeweegt, staat u sterker in veranderende tijden. Grant Thornton biedt het beste van twee werelden: een combinatie tussen een solide (inter)nationale basis en de wendbaarheid waar u als klant behoefte aan heeft. Dit combineren we met het karakter van onze lokale vestigingen: flexibel, persoonlijk betrokken en resultaatgedreven. U werkt samen met een fullservice-dienstverlener bij wie u met grote, kleine en onconventionele vragen terecht kunt. Dit vergroot uw wendbaarheid, het verandervermogen van uw organisatie en uw groeikansen.

De manier waarop we onze diensten leveren is het fundament onder onze belofte aan u. Het is de combinatie van kwaliteit, flexibiliteit, resultaatgedrevenheid en persoonlijke aandacht die ervoor zorgt dat we ons gemakkelijk kunnen aanpassen aan uw vragen en u kunnen helpen om uw aanpassingsvermogen - en daarmee ruimte voor groei - te vergroten.

 

E: Jan.ruigendijk@nl.gt.nl

T: 088- 6769445 / 06-128 369 71

www.gt.nl

Lees meer »

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.