Eerland & Van Vliet Belastingadviseurs, Bouke Jeroen van Vliet

Eerland & Van Vliet Belastingadviseurs is een onafhankelijk belastingadvieskantoor, dat bestaat uit ervaren en gemotiveerde belastingadviseurs.

Onze cliënten zijn met name ondernemingen in het MKB, variëren van startende ondernemingen tot middelgrote bedrijven. Ook mogen wij diverse accountants/administratiekantoren en (vermogende) particulieren tot onze cliëntenkring rekenen.

Bij Eerland & Van Vliet Belastingadviseurs vindt u de combinatie van de kwaliteit van de grote advieskantoren met uurtarieven, persoonlijke aanpak en flexibiliteit van een kleiner kantoor.

      De adviseurs van Eerland & Van Vliet Belastingadviseurs vinden het belangrijk om de Cliënt goed te kennen en zitten daarom regelmatig met de cliënt rond de tafel. Op deze wijze kunnen wij u en uw onderneming pro-actief adviseren en oplossingen aandragen die geschikt zijn voor uw specifieke situatie.

info@eerlandvanvliet.nl

0180 32 00 00

Lees meer »

Nieuwsbrief

VION brengt enkele malen per jaar een nieuwsbrief uit, waarin onder andere de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.