Daan's Company, Rob Schurink

Daan's Company, Rob Schurink

rob.schurink@ziggo.nl

 

Dehon B.V., Olivier van Wijngaarden

DEHON BEDRIJFSINRICHTING B.V. is totaal leverancier voor kantoor, magazijn en werkplaats. Een inrichting voor de kantine, kantoor, archiefstellingen of palletstellingen, een verdiepingsvloer met of zonder scheidingswanden. 

DEHON LEVERT GOEDKOOP EN SNEL INRICHTING VOOR UW BEDRIJF 

Wat begon als een bescheiden handelsonderneming is inmiddels uitgegroeid tot een krachtige internationale import en exportonderneming met een breed assortiment aan concurrerende kwaliteitsproducten, een grote voorraad en zeer snelle levertijden. Dehon streeft naar een totaalpakket, waardoor wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. 

info@dehonbv.nl

0180 33 08 77

Lees meer »
Dinove Advocaten, Gijs Blom

Dinove Advocaten, Gijs Blom

We treden op voor het bedrijfsleven en voor particulieren. U kunt met iedere juridische vraag bij ons terecht. Wij benaderen ingewikkelde juridische vraagstukken op een begrijpelijke manier. Als wij zelf de gewenste deskundigheid niet in huis hebben, dan werken we nauw samen met notarissen, financieel adviseurs en mediators. En als het nodig is verwijzen we door.

blom@dinove.nl

070 3546424

Lees meer »
Dussen, van der Dussen Vastgoed, Andre van der Dussen

Dussen, van der Dussen Vastgoed, Andre van der Dussen

aw.dussen@blansjaarbv.nl

0174 63 80 20

Nieuwsbrief

VION brengt enkele malen per jaar een nieuwsbrief uit, waarin onder andere de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.