Daan's Company, Rob Schurink

Daan's Company, Rob Schurink

rob.schurink@ziggo.nl

 

De Basis B.V.

De Basis B.V. is een groothandel gespecialiseerd in luxe consumentenartikelen

Tel.: 0180 391200

Mail: info@debasisbv.nl

De Hoofdweg, Diana Coolegem

De Hoofdweg - plek voor vergaderen, trainen en ontmoeten

Een smaakvolle, flexibele inrichting, uitstekende AV-middelen, goede catering en heerlijke koffie... Maar vooral een persoonlijke benadering. Gastgericht en flexibel als we zijn, geloven we dat een locatie meer moet bieden dan alleen de ruimte. Die locatie is er nu: De Hoofdweg heeft alles in huis en meer. De klant bepaalt en wij zorgen dat de bijeenkomst of vergadering tot in de puntjes wordt geregeld.

www.dehoofdweg.nl

diana@dehoofdweg.nl

0180 234107

Lees meer »

De Roode Leeuw, Lex Hamelijnck

Dehon B.V., Olivier van Wijngaarden

DEHON BEDRIJFSINRICHTING B.V. is totaal leverancier voor kantoor, magazijn en werkplaats. Een inrichting voor de kantine, kantoor, archiefstellingen of palletstellingen, een verdiepingsvloer met of zonder scheidingswanden. 

DEHON LEVERT GOEDKOOP EN SNEL INRICHTING VOOR UW BEDRIJF 

Wat begon als een bescheiden handelsonderneming is inmiddels uitgegroeid tot een krachtige internationale import en exportonderneming met een breed assortiment aan concurrerende kwaliteitsproducten, een grote voorraad en zeer snelle levertijden. Dehon streeft naar een totaalpakket, waardoor wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. 

info@dehonbv.nl

0180 33 08 77

Lees meer »

Dussen, van der Dussen Vastgoed, Andre van der Dussen

aw.dussen@blansjaarbv.nl

 

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.