Barmentloo Payroll Services, Jos Barmentloo

Barmentloo Payroll Services, Jos Barmentloo

Berndsen B.V. Smidsbedrijf, Martin Berndsen

De firma Berndsen is opgericht in 1922 en van oorsprong een smederij.
Vanzelfsprekend zijn wij als familiebedrijf met de tijd meegegaan en zijn uitgegroeid tot een modern en efficiënt constructie bedrijf.
Daarom is Berndsen "HET" adres voor uw: Staalconstruties, hekwerken, oprijplaten, trappen, leuningwerk, hellingbanen en knip-en zetwerk.

Tevens verzorgen wij ook het
conserveren van uw staalwerk zoals, stralen en verfspuiten, thermisch verzinken en poedercoaten.

info@berndsen-constructie.nl

0180 312361

Lees meer »

Bestuur VION

Het bestuur van VION is gekozen uit de leden van de ondernemersvereniging. De bestuursleden zijn het eerste aanspreekpunt van de vereniging. Via deze website kunt u direct in contact komen met hen.

Het bestuur van VION bestaat uit Robin Dijkgraaf, Marjolein van Atten, Arjan den Ouden, Marielle Franken en Arie van Tienhoven.

Ger Redert is uitvoerend secretaris, bereikbaar via info@vion-nieuwerkerk.nl.

 

Lees meer »

BFT Tanker Logistics, Erwin Goedegebure

BFT Tanker Logistics is een bevrachtingskantoor voor binnenvaartschepen in minerale oliën, chemicaliën en biodiesels. BFT Tanker Logistics is in 2000 opgericht en inmiddels bestaat onze vloot uit 41 tankers met een ijktonnage tussen de 1000 en 5000 ton.

Lees meer »

Bilancia-IT, Harry Vuik

Bilancia IT bedenkt, ontwerpt en bouwt online platforms waarbij wij vooral gespecialiseerd zijn in de realisatie van webshops die gekoppeld moeten worden aan uw bestaande voorraadsysteem. Wij zorgen niet alleen voor de beste strategie maar er wordt vooral ook rekening gehouden met de eisen en wensen van de opdrachtgever.

harry.vuik@bilancia-it.nl

06 2061 1404

Lees meer »
Blok Hoveniers, Peter Blok

Blok Hoveniers, Peter Blok

Blok Hoveniers is een toonaangevend hoveniersbedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van tuinen voor zowel de zakelijke- als particuliere markt. Met een team van 15 medewerkers bieden wij goed doordachte en creatieve oplossingen voor elke tuin. Wij kijken naar de omgevingsfactoren en wensen van onze klanten, om vervolgens een unieke tuin te creëren.

info@blokhoveniers.nl

0180 319949

Lees meer »

Boer & Zn bv, Teunis Boer

Slachterij T. Boer & zn is een wereldwijd opererende, toonaangevende exporteur van kalfsvlees met gegarandeerde SKV-kwaliteit. Vanuit eigen slachting en verwerking leveren wij wereldwijd aan groothandel, retail, caterers, industrie, horeca en grootverbruikers.

boer@boer.com

+31 180 39 53 95

 

 

Lees meer »
Bos Nieuwerkerk B.V., Martine Goedegebuure

Bos Nieuwerkerk B.V., Martine Goedegebuure

Bos Nieuwerkerk is sinds 1973 wereldwijd actief als specialist in schoorstenen. Of, zoals we het zelf omschrijven: schoorsteentechiek. Omdat we niet alleen schoorstenen maken, maar een compleet systeem operationeel maken met alle componenten die daarbij horen. Bovendien hebben wij een klinkende naam opgebouwd op het gebied van benutting en reiniging van rook- en procesgassen. Vandaar ‘…en meer’.

martine@schoorsteen.nl

0180 31 23 88

Lees meer »

Brasserij de Berg, Erik van den Berg

Brasserij de Berg is door zijn centrale ligging de ontmoetingsplek voor jong en oud bij uitstek. Of het nou gaat om een (zakelijke) lunch, borrel of diner, Brasserij de Berg zit er vol mee. Onze keukenbrigade gebruikt enkel dagverse producten die dagelijks vers worden aangevoerd. Visspecialiteiten staan bij ons hoog in het vaandel en vindt u ook terug op onze krijtborden in ons restaurant. Kortom, Brasserij de Berg waar gastvrijheid en kwaliteit tot kunst wordt verheven.

info@brasserijdeberg.nl

0180 32 47 19

Lees meer »

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.