Alt Kam Boer Advocaten, Gijs Blom

Alt Kam Boer Advocaten, Gijs Blom

We treden op voor het bedrijfsleven en voor particulieren. U kunt met iedere juridische vraag bij ons terecht. Wij benaderen ingewikkelde juridische vraagstukken op een begrijpelijke manier. Als wij zelf de gewenste deskundigheid niet in huis hebben, dan werken we nauw samen met notarissen, financieel adviseurs en mediators. En als het nodig is verwijzen we door.

blom@altkamboer.com

070 3546424

Lees meer »

Animo Uitzendburo, Marco Korevaar

Animo Uitzendburo is een regionaal uitzendbureau dat sinds 1995 is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Animo is een uitzendbureau dat zich onderscheidt van andere uitzendbureaus door de persoonlijke benadering van zowel bedrijven als werkzoekenden.

info@animouitzendburo.nl

0180 393556

Lees meer »

Anker Grondverzet B.V., Arie-Jan Anker

Anker Materieel B.V. houdt zich vooral bezig met het uitvoeren van werken in de G.W.W sector met als hoofdactiviteit het grotere grondverzet en alle daarbij behorende disciplines. 

info@ankergrondverzet.nl

+31-180-314033

Lees meer »

Arbeco, Mike van Gelderen

Arbeco is een installatiebedrijf voor sanitair, centrale verwarming en elektra sinds 1978 gevestigd in Nieuwerkerk ad IJssel. Arbeco groeide uit tot een totaalinstallateur op het gebied van centrale verwarming, badkamers, sanitair, gas, water, elektra en duurzame energie.

info@arbeco.nl

0180 314112

Lees meer »

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.