Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen-Moerkapelle en Moordrecht opgegaan in de gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen met de naam: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels bekend onder de afkorting FOZ.

De aangesloten ondernemersverenigingen zijn de Ondernemingsvereniging Moordrecht (OVM), de Ondernemerskring Zevenhuizen-Moerkapelle (OZKM) en VION (Vereniging Industriële Ondernemingen Nieuwerkerk aan den IJssel).

De belangrijkste taak van FOZ is namens de drie aangesloten verenigingen de belangen te behartigen van het bedrijfsleven richting lokale overheid én politiek in de nieuwe gemeente Zuidplas. FOZ vertegenwoordigt ca. 250 bedrijven met gezamenlijk ruim 6000 medewerkers en is voor de gemeente Zuidplas een actieve gesprekspartner.

Ondanks de samenvoeging binnen FOZ blijft de eigen identiteit van de aangesloten verenigingen bestaan, inclusief de eigen contactdagen, bedrijfsbezoeken en feestavonden. Om de ondernemers van de aangesloten verenigingen met elkaar in contact te brengen, ervaringen uit te wisselen en actuele thema´s met elkaar te bespreken, nodigt FOZ minimaal één keer per jaar alle leden van de aangesloten verenigingen uit voor een gezamenlijke bijeenkomst.

Voor meer informatie zie de website www.defoz.nl

De volgende activiteiten staan op de planning

21-06-2019
Jaarfeest VION
30-08-2019
CuliNESSE 2019

ALV/Netwerkbijeenkomst Restaurant Perron

Op donderdag 11 april a.s. vindt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats in Restaurant Perron vanaf 16.00 uur. Klik verder om je aan te melden.

Bezoek Rabobank Gouda - Terugblik

De eerste ledenbijeenkomst onder het thema 'Boeien & Binden' in het nieuwe kantoor van de Rabobank in Gouda was zeer geslaagd. Klik verder voor een foto impressie.

NIEUWJAARSBIJEENKOMST 2019 - terugblik

Een druk bezochte en zeer geslaagde bijeenkomst. Klik verder voor een foto impressie.