Netwerkbijeenkomst PERRON

Netwerkbijeenkomst PERRON

Is jouw bedrijf relevant en klaar voor de toekomst?   

Relevant zijn en blijven. Relevant zijn als bedrijf zorgt er voor dat je in staat bent om waarde te creëren. In de huidige economie praten we dan meestal over financiële waarde. Is dat logisch of hanteren we een te enge definitieve van waarde? Het is overigens voor een bedrijf in de huidige tijd best een uitdaging om relevant te zijn, maar een nog grotere uitdaging is om ook relevant te blijven. 
Carolien neemt je mee in haar visie hoe bedrijven er voor kunnen zorgen dat ze niet alleen nu, maar ook in de toekomst nog relevant zijn. Het publiek wordt geprikkeld en geïnspireerd om over het begrip waarde en relevantie na te denken. Men krijgt inzichten in het begrip toekomstbestendigheid en wordt gestimuleerd om na te denken hoe hun bedrijf of het bedrijf waar hij/zij werkzaam is in staat is om relevant te zijn en te blijven.

Meld je aan via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/13LXxnjIKdi_lhY-2qJ71RAi050gE9W5Kb3fhKMiuktM/edit

 

Meer activiteiten

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.