Netwerkbijeenkomst kennissessie Parfumerie Mooi

Netwerkbijeenkomst kennissessie Parfumerie Mooi

Op donderdag 22 November 2018 a.s. staat er weer een Vion-bedrijfsbezoek op het programma. Deze keer gaan kennis maken bij M O O I Parfumerie in winkelcentrum de Reigerhof 102.

Attentie:

De dames (= vrouwelijke leden èn partners van de mannelijke leden) zijn van harte uitgenodigd vanaf 16.30 uur en de heren sluiten (tenzij ze ook een make-upje willen proberen natuurlijk!) pas om 18.00 uur aan.

In de Parfumerie van Teus Pel zullen de Beautyadvisors tips geven over hoe je er nog MOOIer uit kan zien met onder andere de prachtige producten van C H A N E L. Ook is er een make up artist van Chanel aanwezig en zullen er diverse andere Beauty demonstraties worden gegeven.

Om het geheel nog feestelijker te maken is er een Champagne proeverij met bijpassende hapjes. Tegen 20 uur verlaten we de winkel (sluitingstijd Reigerhof) en bij voldoende animo doen we bij De Berg nog een drankje.

Omdat het al weer het allerlaatste Vion-evenement van 2018 is, gaan we ervan uit dat iedereen erbij zou willen zijn. Je kan je inschrijven op deze link. Geef je snel op, want het aantal plaatsen is beperkt. De sluitingsdatum is op 15 november!


Meer activiteiten

VION Actueel

VION brengt regelmatig de nieuwsbrief VION ACTUEEL uit, waarin o.a. de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.