Netwerkbijeenkomst brasserij de Berg

Netwerkbijeenkomst brasserij de Berg

Graag nodigen we je uit voor een "ouderweste" VION netwerkbijeenkomst op donderdag 11 oktober a.s.

Je bent van harte welkom vanaf 17.00 uur bij Brasserij de Berg te Nieuwerkerk a/d IJssel.

Gezien de beperkte ruimte bij Brasserij de berg wordt een maximum van 65 deelnemers gehanteerd. Hierbij houden we de volgorde van aanmelding aan.

Tijdens de bijeenkomst bestaat de mogelijkheid om op de zeepkist te klimmen. Heb je iets waar je bijzonder trots op bent of wat je alle leden niet wilt onthouden, dan kan dit kort en bondig. Om e.a. goed te kunnen faciliteren willen we je verzoeken dit wel vooraf bij de het secretariaat kenbaar te maken.

Het programma ziet er uit als volgt:

17.00 uur Borrel en contactmiddag
18.00 - 20:30 uur Walking diner

Wil je bij de contactmiddag aanwezig zijn dan kun je je aanmelden via de per mail verzonden uitnodiging.

Tot 11 oktober!


Tijdens een goed verzorgd walking diner hebben we kennis gemaakt met Maaike Kuipers de opvolger van Vera.

Mocht je een vraag hebben aan de gemeente en niet weten waar je deze het beste kan stellen kan je direct contact met haar of haar collega Hans Houtman opnemen.

Wethouder Jan-Willem Schuurman, verantwoordelijk voor oa. de portefeuille arbeidsmarkt, EZ en verkeer&vervoer, heeft daarnaast kort zichzelf geintroduceerd. 

Tenslotte heeft het nieuwe lid Robin Bassie van de Galileo Academy (www.galileo-academy.nl) toegelicht wat het ICT-leerbedrijf voor de andere ondernemers kan betekenen. Welkom Robin en Dennis.

 

Meer activiteiten

Nieuwsbrief

VION brengt enkele malen per jaar een nieuwsbrief uit, waarin onder andere de bijeenkomsten worden gemeld en besproken. Ook is er aandacht voor actualiteiten en nieuwsfeiten over onze leden.