Van de voorzitter

Van harte welkom op de website van VION, sinds 1955 de ondernemersvereniging van Nieuwerkerk aan den IJssel.

Binnen VION faciliteren we om met elkaar samen te werken, kennis te delen en elkaar te inspireren. Het bestuur van VION biedt met deze website een platform aan haar leden om informatie uit te wisselen. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten en activiteiten en ook die kun je vinden op deze website.

Graag tot ziens bij VION!

Wendy Hopmans

De volgende activiteiten staan op de planning

Algemene Ledenvergadering & contactmiddag

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering vindt dit jaar plaats op 19 april, 16.00 uur bij Restaurant 'Hit' te Nieuwerkerk a/d IJssel.

Verkiezingsdebat 8 maart 2018

In samenwerking met gemeente Zuidplas organiseert VION op 8 maart aanstaande het verkiezingsdebat "Lokaal Ondernemen in Zuidplas". We hebben de 8 partijen uitgenodigd deel te nemen aan het debat. Het debat vindt plaats bij Hotel Nieuwerkerk en start om