Neleman, Autobedrijf, Karel Neleman

Wij bij Autobedrijf Neleman in Nieuwerkerk a/d IJssel bieden u niet alleen al 50 jaar lang het beste op het gebied van service, betrouwbaarheid en kennis van elk motorisch voertuig. Wij zijn ook betrokken met de mensen om ons heen.

info@neleman.nl

0180 312911

Nexus, Fons Smeur

Sociaal medische advisering, Preventie van Osteoporose  Onderzoek Onderwijs Forensische Geneeskunde

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.