Comparco, Leo Veraart

Comparco is een jong administratiekantoor, ontstaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. In 2007 zijn wij samengegaan met administratiekantoor Van der Hammen uit Rotterdam. Onze dienstverlening is gebaseerd op een one-stop-shopping-concept, waarbij de opdrachtgever bepaalt welke diensten afgenomen worden van Comparco. Wij verzorgen de boekhouding voor Midden- en Kleinbedrijf.

info@comparco.nl

Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas

In 2010 zijn de gemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle opgegaan in een nieuwe gemeente met de naam gemeente Zuidplas. Deze gemeentelijke fusie was de aanleiding om - met behoud van de eigen identiteit van de aangesloten ondernemersverenigingen - een overkoepelende federatie te vormen: Federatie Ondernemersverenigingen Zuidplas, inmiddels beter bekend onder de afkorting FOZ.